JAMIE'S ITALIAN DEN HAAG

JAMIE'S ITALIAN DEN HAAG Jamie oliver pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 200 beoordelingen
13 nov 2019 om 20:37 Ietsjes later dan de geplande bezorgtijd 18:00 (16:00 besteld) en niet meer echt warm. De kinderpizza was wel erg klein, de pasta was lekker. Een pakje appelsap zat erbij, lief, maar liever geen suiker bij avondeten en zo konden we er niet echt omheen
10 nov 2019 om 15:24 Smaak was goed maar de hoeveelheid was schandalig weinig.
2 nov 2019 om 11:24 Bij kleine bestellingen nog nooit een probleem gehad. Favo bestelling tomatenbruchetta en 4 kazen pizza, heerlijk!!
31 okt 2019 om 9:20 De bezorgtijd was aangegeven als 30 minuten, de bezorger was er al aangegeven als aangekomen maar eten was klaar pas na nog 20 minuten. Half van ons eten was denk ik al klaar om de 30 minuten dus was het helaas koud en niet zo lekker toen het aankwam.
24 okt 2019 om 8:30 Tomatenbruchetta altijd goddelijk. Pasta was prima te eten, alleen er zat een haar in!! Dat was vrij ranzig. Werd wel netjes opgelost toen ik belde, kreeg mijn geld terug.
24 okt 2019 om 8:28 Van de 5 pizza’s waren er twee echt te zwart en één gewoon niet gaar. Bovendien waren ze ook echt veel te koud. Jammer, want normaal bestel ik graag bij Jamie’s en dan ben ik erg tevreden.
23 okt 2019 om 20:54 Heerlijke pizza en frietjes met knoflook en rozemarijn gegeten. De bezorger was zeer vriendelijk. Top eten en service.
8 okt 2019 om 7:21 Top tent die Jamie’s! Vooral de tomatenbruchetta is abnormaal lekker (pizza’s trouwens ook). Ik geef mijn bestelling eigenlijk standaard 5 sterren wat ik ook bestel.
7 okt 2019 om 22:22 This is not a review, but a warning: The food was beyond abysmal. The pasta was dry to the point of being chunky, cold and void of any taste. If you’re looking for a good pasta, simply buy a microwave dish at 1/3 the cost. It will leave you more satisfied
28 sep 2019 om 15:02 De pizza is minder groot, maar erg lekker. Knapperige bodum en verse ingrediënten.
28 sep 2019 om 12:16 Great flavors, best pizza, excellent flat bread. Alles echt lekker en warm. De pasta mag best wat groter.
24 sep 2019 om 21:45 Grove groenten ook niet erg vers. Te weinig kwaliteit voor de prijs. De bezorger kwam 2x. Dus 1 keer voor niets.